Om filmstudion

Här hittar du information om vår förening, biograf och kontaktinformation till styrelsen.

Om filmstudion

Vår verksamhet bedrivs ideellt, och vi uppskattar all hjälp vi kan få. Du kan hjälpa oss genom att vara medlem, berätta för andra om vår filmstudio, bidra med åsikter och önskemål vid våra filmvisningar och möten, betygsätta de filmer du ser och bistå oss vid städningen av biosalongen.


Läs mer om aktuell termins filmer på startsidan Filmprogram eller, om  du vill läsa om de filmer vi tidigare  visat,  under Arkiv. Där finns en förteckning över alla våra visade filmer med publikbetyg.


Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller förslag! Du hittar kontaktinfo här nedan.


Samarbete

Filmstudions visningar i Boden är möjliga tack vare samarbete med Folkets Hus och ABF i Boden, samt bidrag från Bodens kultur-,  fritids- och ungdomsförvaltning. Sagabiografens maskinister har ställt upp ända sedan starten. Ett stort tack till alla som bidrar till filmstudions verksamhet!

Sagabiografen

Filmstudion visar sin filmer på Sagabiografen i Boden. Sagabiografen öppnades 1965 och är Norrbottens största biograf med en salong som har 424 sittplatser och även rullstolsplatser. Biografen har vunnit pris som Årets biograf två gånger och som utdelas av Folkets Hus och Parker. Senast biografen vann var 2008.


Kontakt

De dagar vi har filmvisning är du välkommen till Sagabiografen i Boden. Någon i styrelsen finns på plats ungefär en halvtimme innan filmvisning, men kom innan filmstart eftersom vi låser dörrarna när vi ser film tillsammans! E-post används också vid grupputskick till våra medlemmar. Meddela oss om du ändrar e-postadress eller om du vill gå med eller ur vårt grupputskick!


Du kan kontakta oss via vår e-post:

boden@filmstudio.se

Styrelsen

Ordförande

Ulrika Blomkvist

Kassör

Sven-Olov Johansson

Sekreterare

Birgitta Norling

Filmansvarig

Eva Wallgren

Kontakt

Bodens filmstudio,