Inför höstterminen

Vi avvaktar beslut om en eventuell höjning av antalet tillåtna deltagare på offentliga tillställningar, förhoppningen är att kunna starta upp höstens filmvisningar tisdag 6 oktober. För mer information, klicka på "Läs mer":

Under förutsättning att det senast den 1 oktober kommer ett beslut om höjt antal deltagare (minst 100 personer) på offentliga tillställningar, så kommer vi att starta upp höstterminen tisdag 6 oktober. Vi skjuter alltså fram terminsstarten två veckor, i förhoppning om ändrade besöksregler.

Om maxgränsen för antal deltagare fortsätter att ligga kvar på 50 personer även in i oktober, så har vi beslutat att ställa in terminen helt och hållet. Detta för att det blir för komplicerat för oss att köra flera visningar av samma film och vi vill inte bli tvungna att avvisa besökare om det blir för många som vill komma på visningarna.

Ifall vi tvingas ställa in höstens visningar kommer vi istället att erbjuda alla som är intresserade en digital variant av filmstudio.  Det är dock osäkert om vi kommer att kunna erbjuda samma filmer som vi har planerat att visa om terminen blir av, eller om det blir andra filmtitlar.

Preliminärt höstprogram:

6/10                    Sorry we missed you
20/10                  Aurora
3/11                    En officer och spion
17/11                  Give me liberty
1/12                    En kvinnas val
8/12                    Corpus Christi

Vi håller på att arbeta fram rutiner för att undvika trängsel vid visningar och medlemskortsförsäljning, mer information om detta kommer när vi närmar oss terminsstarten.